3. Uitvoering inspecties en keuringen

Met de uitkomsten van de bodemrisicoanalyse weet u welke noodzakelijke maatregelen er getroffen moeten worden.

Het uitvoeren van inspecties en keuringen is ons vak! We zijn thuis in alle wet- en regelgeving, richtlijnen en protocollen die te maken hebben met bodembescherming en helpen u graag. Hieronder hebben we alle mogelijkheden voor u op een rij gezet.

Van vraag naar offerte en uitvoering

Antwoorden op uw vragen over wet- en regelgeving, hulp bij het laten uitvoeren van een bodemrisicoanalyse, het opstellen van een beheer- en onderhoudsplan of het verkrijgen van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening begint bij een offerte op maat. Het aanvragen van een voorstel of het maken van een afspraak is met een paar keer klikken geregeld. Na de aanvraag ontvangt u per e-mail de uitgewerkte mogelijkheden overzichtelijk uiteengezet in een samenwerkingsvoorstel. De gegevens uit dit voorstel zetten we ook voor u klaar in een afgeschermd deel van onze website. U kunt hier rustig alles nalezen, eventueel nog wijzigingen doorvoeren en de opdracht aan ons bevestigen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.


Neem contact met ons op
Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (voorheen de PBV-Verklaring)
Organisaties en bedrijven die vallen onder het Activiteitenbesluit zijn verplicht om voor bepaalde vloeren of verhardingen een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening te kunnen overleggen. Ook los van wettelijke verplichtingen kan een Verklaring een eis zijn. Denk aan de zorgplicht, huurders en verhuurders of de uitkomst van een activiteitenanalyse of bodemrsicoanalyse. Dit allemaal ter voorkoming van bodemvervuiling en bodemverontreiniging. Wij bieden u de volgende opties:
parallax background