Onze bodem, letterlijk de basis van ons leven, daar moeten we zuinig op zijn!


Wij voelen de verantwoordelijkheid om de aarde schoon door te geven aan volgende generaties. Daarom stellen we onszelf ambitieuze doelen waarmee we deze overtuiging nastreven. We voelen niet alleen de verantwoordelijkheid maar nemen deze ook. We proberen altijd onze inspecties zo ‘schoon’ mogelijk uit te voeren, o.a. door het aantal kilometers te beperken en de inspectie op het juiste moment in te plannen en af te stemmen, zodat bijvoorbeeld vervoersbewegingen en reinigingskosten kunnen worden beperkt.

Sinds 1994 geven we het voorbeeld en lopen we voorop met innovatieve, duurzame oplossingen bij alle bodembeschermende inspecties en metingen. Zo zoeken we dagelijks naar de beste manier om bodemverontreiniging en bodemvervuiling te voorkomen. Onze primaire focus hierbij is gericht op veiligheid en het continueren van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten.

De titel ‘bodembeschermers’ dragen wij met trots.


Bij ons werken gedreven en enthousiaste mensen. Stuk voor stuk specialisten die weten waar ze het over hebben. Druk in de weer om het onze klanten op alle vlakken zo makkelijk mogelijk te maken. Noem het ouderwetse service en kwaliteit in een gloednieuw jasje. Of in een overall met opgestroopte mouwen en met de poten in de klei als het moet!

Innovatie


Innovatie zit ‘m vaak al in kleine aanpassingen. Van het optimaliseren van processen en diensten tot ‘de puntjes op de i’ in onze klantcommunicatie. Wij zijn er dagelijks mee bezig en leren zo ook elke dag. Ook blijven we innoveren in onze inspecties met bijvoorbeeld de inspectie-app. Met deze app is het vastleggen van foto’s , tekeningen, weersomstandigheden en GPS-coördinaten een fluitje van een cent.

Duurzaamheid


Wij voelen de verantwoordelijkheid om de aarde schoon door te geven aan volgende generaties. In al ons handelen houden we daarom rekening met de impact op het milieu. We zoeken samen met onze klanten altijd naar de beste manier om bodemverontreiniging en bodemvervuiling te voorkomen. Het kan soms zijn dat wetten, regels, richtlijnen en protocollen niet altijd volledig toepasbaar zijn op bepaalde bodembeschermende voorzieningen. Wij zorgen dan voor een duurzaam alternatief of een gelijkwaardig inspectieplan. Zo hebben wij bijvoorbeeld met succes maatwerk geleverd met alternatieve inspecties en controles bij Waterschappen en chemiebedrijven.

ABV Haukes is geaccrediteerd voor het visueel inspecteren van bodembeschermende voorzieningen, geo-elektrische metingen, hydrologische metingen en IBC-werken (inspectie, accreditatienummer I198). Om onze hoge kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen besteden we veel tijd aan opleiding en training van onze mensen. Hiernaast gaan we geregeld het gesprek aan met onze klanten en toetsen we de tevredenheid. Dat houdt ons scherp.

De wereld van bodembeschermende inspecties en metingen is best ingewikkeld. Of men nu wel of niet thuis is in de materie, we helpen onze klanten stap voor stap op weg. Met onze jarenlange ervaring sluiten wij naadloos aan op elk kennisniveau en op elke fase waarin onze klanten zich bevinden. We scheppen duidelijkheid en creëren gemak.
Sinds 1 juli 2018 werken wij vanuit een prachtige inspirerende locatie. Een kleine, witte kerk aan de rand van Nijmegen. Een unieke plek van waaruit wij ons ‘geloof’, het verhaal waar wij al bijna 30 jaar voor staan, verder verspreiden: het schoonhouden en beschermen van de Nederlandse bodem! Elke dag sluiten er zich nieuwe organisaties aan op onze aanpak en overtuiging. En daar zijn we trots op.

Elke dag sluiten er zich nieuwe organisaties aan op onze aanpak en overtuiging. En daar zijn we trots op! Samen dragen we zo ons steentje bij aan een duurzame toekomst en bouwen we een krachtig netwerk van bodembeschermers in Nederland.


Vraag nu een offerte aan
parallax background