Inspectie van IBC-werken

Sinds 2015 moeten alle IBC-werken aantoonbaar voldoen aan de eisen van het inspectieprotocol AS 6902. Onder IBC-bouwstoffen vallen niet vormgegeven bouwstoffen, zoals AEC- (Afval Energie Centrale, voorheen afvalverbrandingsinstallatie of AVI) bodemassen en -slakken.

IBC-bouwstoffen mogen alleen worden toegepast in werken met isolatie-, beheer-, en controlemaatregelen (IBC). Wilt u een inspectie aanvragen? Maak een afspraak, wij helpen u graag.

In 2015 ontvingen wij als eerste partij in Nederland de vereiste accreditatie (accreditatienummer I198) om deze inspecties te mogen uitvoeren. En daar zijn wij trots op!

Hierdoor zijn wij de meest ervaren en deskundige partij voor een onafhankelijke inspectie van IBC-werken. Ook kunnen wij de complete zorg van monitoring en inspectie voor u uit handen nemen. Met onze betrouwbare partners regelen wij dat tijdig de grondwaterstanden worden gemeten en geanalyseerd. Tevens kunnen we ook de wettelijk verplichte meldingen bij het meldpunt bodemkwaliteit verzorgen.