25 jaar ABV HAUKES

ABV_Haukes_signature_002

Op 1 mei 1994 begon ons avontuur en startten wij ons familiebedrijf ABV Haukes.
Nu 25 jaar verder, zijn we er nog steeds.

ABV Haukes 25 jaar
ABV Haukes 25 jaar
ABV Haukes 25 jaar
ABV Haukes 25 jaar

Hoe het allemaal begon…

We zijn begonnen op 1 mei 1994 in Millingen aan de Rijn. Hermann Haukes startte het bedrijf samen met zijn vrouw Wilma. In 1996 kwam dochter Ingrid  erbij. Zoon Rob had in zijn studententijd niet verwacht dat hij vervolgens het bedrijf van zijn vader op 1 april 2011 zou gaan overnemen.

1994: Het jaar waar de Olymische Winterspelen in Noorwegen gehouden werden, de gloriejaren van Ajax begonnen, Nederland in de kwartfinale van WK Voetbal uitgeschakeld werd door Brazilië en Marco Borsato met zijn liedje ‘Dromen zijn bedrog’ in de Nederlandse top 40 stond.

We hebben op geweldige plekken mogen werken… 

In deze 25 jaar zijn we al door heel Nederland geweest. Zo hebben we al verschillende bruggen, viaducten, oude en nieuwe panden geïnspecteerd en super uitzichten gezien!

Bodembescherming
Inspectie _Deskundig Inspecteur

Mooie relaties opgebouwd…

We zijn trots op onze relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd, oude en nieuwe! En ook op onze medewerkers die ons in deze 25 jaar gesteund hebben, want zij zijn onmisbaar.

Bodembeschermers_inspecteurs_team

Vanuit een nieuwe locatie…

Sinds 1 juli 2018 zitten wij op een prachtige nieuwe locatie. Een kleine, witte kerk aan de rand van Nijmegen. Een unieke plek van waaruit wij ons ‘geloof’, het verhaal waar wij al 25 jaar voor staan, verder gaan verspreiden: het schoonhouden en beschermen van de Nederlandse bodem!