Vacature: Inspecteur van de Nederlandse bodem

Gezocht: inspecteur van de Nederlandse bodem

Hé enorme held! We hebben je nodig. De bodem in Nederland is mogelijk op veel plekken ernstig vervuild. Maar daar wordt aan gewerkt. Wij zorgen met ons familiebedrijf al ruim 25 jaar dat de grond in Nederland schoon blijft. En daar zoeken we nu extra krachten bij!

Zoek je een baan waarbij je écht zinvol bezig bent? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou:

Kunstwerken inspecteren inspectie brug

In het kort:

  • Veel vrijheid
  • Het mooiste kantoor van Nijmegen
  • Interne opleiding tot specialist
  • Fijne arbeidsvoorwaarden
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak
  • Een sportplan zodat je topfit blijft
  • En vooral een hele leuke werksfeer!

Wat zoeken we?

Je rijdt als inspecteur door het hele land. Daarbij kom je op unieke plaatsen bij organisaties waarbij de bodem flink vervuild kan raken als we geen goede maatregelen treffen. Wij zijn één van de weinige partijen in Nederland die erop toezien dat alle bodembeschermende voorzieningen helemaal in orde zijn. Een leuke en belangrijke taak dus! Daarbij zijn we nu op zoek naar iemand die ons team van inspecteurs komt versterken. Natuurlijk leiden we je eerst intern goed op, zodat je vervolgens zelfstandig, met je auto van de zaak, op pad kunt.

Wat ga je doen?

De eerste periode krijg je een interne training waarin je je collega’s kunt leren kennen. Vervolgens ben je klaar voor het echte werk. Van de planner krijg je de locaties door en daarmee ga je langs onze opdrachtgevers om de inspecties uit te voeren en hen te adviseren. Je hebt veel vrijheid en gaat zelfstandig te werk. Na de inspecties werk je deze uit in een inspectierapport. Don’t worry…dit hele proces is compleet geautomatiseerd. Je wordt naar onze opdrachtgevers toe hét gezicht van het bedrijf en wordt opgeleid tot inspecteur door de top op vloeistofdichtgebied. Bij de functie krijg je een auto, telefoon en tablet/laptop van de zaak.

Wat vragen we?

In deze functie is het vooral belangrijk dat je sociaal sterk bent en je mannetje/vrouwtje staat. Een MBO en (relevante) werkervaring, het liefst woonachtig in omgeving Utrecht, zodat je makkelijk het hele land door kan kruisen en een rijbewijs is ook wel erg handig. Je hebt daarbij affiniteit met techniek/infra/bouw/milieu, maar het echte vak leer je bij ons. Oh ja, niet onbelangrijk, je vindt aanpakken prettig en houdt niet van getrut en bent graag buiten.

Dus:

Beschik jij over een sterke persoonlijkheid, veel verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij met iedereen wel een goed gesprek voeren? Mail ons dan voor meer info over deze functie.
Geen strenge sollicitatieprocedures, maar gewoon een goed gesprek om te kijken of we bij elkaar passen.
Tot snel!

Interesse?

Contactpersoon:

Ingrid Emers-Haukes

Sollicitaties graag alleen per mail. Stuur je motivatiebrief inclusief Curriculum Vitae aan Ingrid Emers-Haukes.

i.haukes@abvhaukes.nl